Meny:

Fotogallerier:

Overnatting hos oss på Nervang

I hjertet av Nordre Finnskog og rett i nærheten av Finnskogsleden ligger Gravberget og småbruket Nervang. Dette er det ideelle stedet, enten man har lyst til å oppleve flott natur med familie eller venner eller å nyte ensomheten og stillheten i ville, enorme skogsområder!

Vi har åpent for overnatting hele året!

Vi tilbyr overnatting i to trelavoer for overnatting og har også et tilknytta langhus ved lavoene. I den minste lavoen er det soveplass for 4-6 personer og i midten er det et stort og flott åpent ildsted. Den største lavoen har en vedovn i midten og har plass til 12-14 personer.Langhuset har en stor sal med langbord med plass til rundt 20 personer. Et kjøkken i langhuset gir gode muligheter for matlaging. Det er utstyrt med en 4 bluss gasskomfyr og ovnsmuligheter. Kjøkkenet er utstyrt med kjeler, steikepanne, tallerkner, kniver, gaffler og vanlig kjøkkenutstyr. Det finnes hverken innlagt vann eller strøm i lavoene og langhuset. Vann bør medbringes, eller kan hentes ved våningshuset på gården.

En dobbel utedo ligger rundt 20 meter opp i skogen bak den øverste lavoen. Det går en sti som er lett å finne opp til utedoen. Her er det også en vaskeservant med vann fra regnvanns-sisterne for litt enkel personlig hygiene.

Når man drar fra oss etter besøket drar man fra lavoene og langhuset i den stand man fant det. Man vasker opp etter seg, soper ut av gulvet, vasker om det er nødvendig og lignende. Dagen man forlater oss må man være ute før klokka 13:00.

Aktiviteter: Det finnes mange bruksmåter og aktiviteter for i og rundt Gravberget! Vi har kanoer til utleie og vi kan være behjelpelige med både kortere og lengere guidede turer i nærområdet. Det er mulighet for stemningsfylte historiekvelder rundt ei stor nying hos oss også! Klikk her for nærmere informasjon om aktivitetene våre! Det er også ypperlig egnet som et overnattingssted for vandrende langs Finnskogleden når de passerer gjennom Gravberget! Turmulighetene i den enorme Finnskogen er flotte og byr på vandringer i skog og natur der man sjelden treffer andre mennesker!

Leie for enkeltpersoner: Vi holder åpent både for enkeltpersoner grupper, og om man kommer som enkeltperson/små grupper betaler man per person. Vil man være helt for seg selv kan man selvsagt også leie begge lavoene alene.

Selskapslokale: Det er også mulig å bruke oss til selskaper. Det er åpent for å leie for selskaper året rundt. Vi kan desverre ikke stå for matlaging, så dette må man organisere selv. Kontakt oss for mere informasjon og muligheter for ulike opplegg.

Matdepot: Det finnes ikke butikk i Gravberget, så i langhuset er det et matdepot for vandrere langs Finnskogsleden og andre som overnatter hos oss. Matdepoet befinner seg i kjøkkenet i langhuset. Man bør kontakte oss på forhånd for å forhøre seg om hva som finnes i depoet. Det vil for det meste dreie seg om hermetikk, posemat, kaffe, te og brus. Legg ikke igjen emballasjen fra maten som søppel i naturen!

Vinter på Finnskogen: I løpet av vintermånedene er det kaldt i Gravberget. Dette gjelder også lavoene. De som skulle ønske å overnatte her i løpet av vintermånedene, må ta med riktig utstyr for forholdene. Dette betyr blant annet godt med tykke klær, ved og soveposer som kan ta temperaturer under -20 grader Celcius. Lavoene kan ikke varmes opp like bra som hytter og man må regne med kalde dager og netter i flott og vill vinternatur!

Aktiviteter hos oss og i Gravberget

Priser:

  • Overnatting, per person: 100,- per natt
  • Leie av begge lavoene: 1000,- per natt
  • Kanoutleie dag: 150,- per kano
  • Kanoutleie uke: 750,- per kano
  • Transport til Halsjøen: 100,- per tur/retur
  • Transport av kanoer til andre steder: pris varierer
  • Hestebeite: 50,- per dag
  • Kart over Finnskogen: 140,- per kartblad (nord, midt, sør)
  • Priser på aktiviteter: fåes på forespørsel

alle priser over er inkl. moms

NB! Vi tar ikke kredittkort, alt betales kontant.

Lavoene og langhuset er avlåst når vi ikke er til stede på gården. Derfor er det alltid lurt å kontakte oss før man ankommer, slik at vi får låst opp for dere før dere ankommer, om vi ikke er på gården. Dette gjelder også for leie av kanoer og bruk av matdepoet som befinner seg inne i langhuset.

For mere info og bestilling, send oss en mail på kontakt@nervang.com

Veibeskrivelse og bussruter til Nervang og Gravberget finnes her!

For mere info om Finnskogsleden og generelt om Finnskogen, se hjemmesidene til Finnskogen Turistforening

Se flere bilder fra Gravberget og oss!

 

Nervang Gård / Vemund Lyngås Jensen - Nervang, 2438 Gravberget - Org. nr. 995 155 362 MVA
tel: +47 472 528 98 / +47 922 34 153 - email: kontakt@nervang.com
Medlemsnummer i Norges Birøkterlag: 07 - 7867