Meny:

Fotogallerier:

Oss på Nervang!

Vi er Vemund, Henriette, storebror Einar Egil og lille Eirik Brage som bor her på Nervang, sammen med hundene Carola og Julian, dølahesten Granligutten og katten Ozzy. Her har vi bodd siden 2007. Vi kjøpte gården mens vi var på vei til Sør-Øst Asia med tog. Da vi var i sør-Kina så vi gården og tenkte at dette var stedet for oss! Vi bøy på gården, fikk tilslag og dro etter turen tilbake for å begynne oppussinga. Vi fant fort ut at det trengtes mye mer oppusning enn først beregna og vi driver fortsatt på med å pusse opp huset, men har ikke angra et sekund på kjøpet! Nervang i Gravberget er et flott sted å bo!

Foruten husoppusning har vi masser av prosjekter på gang! Vi er en WWOOF-gård, det vil si at vi tar imot "wwoofere". Wwoofere kommer til gården vår og utfører frivillig arbeid mot kost og losji. Det eneste kravet til en WWOOF-gård er at den drives økologisk, og det er vi!

Vi dyrker en god del grønnsaker for vår egen del, og starta også opp med noen hobbyhøner for eggproduksjon i 2009. I 2008 fikk vi våre første bikuber og dette har virkelig slått ann. Einar Egil, sønnen vår, kom til verden 13 mars i 2010 og er en super og glad gutt! I 2011 fikk vi våre første griser, som selvfølgelig spiser økologisk og drives som frilandsgris. På toppen av det hele har vi overnatting og kanoutleie! Her inne på skauen skjer det med andre ord massevis!

 

 

Nervang Gård / Vemund Lyngås Jensen - Nervang, 2438 Gravberget - Org. nr. 995 155 362 MVA
tel: +47 472 528 98 / +47 922 34 153 - email: kontakt@nervang.com
Medlemsnummer i Norges Birøkterlag: 07 - 7867