Meny:

Fotogallerier:

Ferske egg fra hønene på Nervang!

I flere år nå har vi hatt noen hobbyhøner for eget forbruk av egg. Vi så litt framover i tid da vi satte det hele opp, og har dem i et rom der det er plass til mange flere høner enn vi har hatt, og med et uteareal som er stort nok for en mye større hønseflokk!

Nå som egga våre er økologisk godkjente av Debio vil vi gjerne tilby egg til andre og har utvida til en liten flokk på ca. 30 høner og 2 haner. Fortsatt er dette en veldig liten og beskjeden flokk. Men med areal nok til å kunne ha god plass og liten nok hønseflokk får hønene bedre oversikt over hverandre enn ved besetninger på flere tusen høner. Slik tror vi at vi kan gi hønene veldig gode forhold og et godt liv her inne på Finnskogen.

Vi har en besetning bestående av jærhøner. Jærhøna er en av de eldste hønserasene i Norge: små, hardføre og gode eggleggere!

Vi satser framover på en ordning med eggeabonnement! I første omgang blir det 2 ruter: Oslo-området der Vemund kjører innover til jobb uansett, og Våler/Flisa-området som er et nærliggende område for oss. Hver rute kjøres annenhver uke, slik at eggene stort sett aldri blir eldre enn ei uke eller to før levering. Slik får du som forbruker blant de ferskeste eggene du kan få tak på! Vi kjører dem til døra di om du vil for en rimelig penge! Hentes eggene på bestemte plasser eller hjemme hos oss er det selvsagt ingen ekstra fraktkostnader. Flere ruter kan bli aktuelle seinere.

Eggene kommer i 10-pakninger. Man kan abonnere på 10, 20, 30 egg eller flere hver fjortende dag. Vi har også andre produkter til salgs fra gården vår og de fleste av disse kan selvsagt sendes med sammen med eggene for de som skulle være interresert i dette. Man betaler for eggene via faktura som sendes ut annenhver måned om ikke annet avtales. Send oss en mail for mer informasjon og oppmelding for eggeabonnement.

Priser for eggeabonnement:

  • 10 egg: 50 kroner per pakning

Alle priser er inkludert moms

Våre egge-ruter:

  • Oslo-området
  • Våler/Flisa-området

 

 

Nervang Gård / Vemund Lyngås Jensen - Nervang, 2438 Gravberget - Org. nr. 995 155 362 MVA
tel: +47 472 528 98 / +47 922 34 153 - email: kontakt@nervang.com
Medlemsnummer i Norges Birøkterlag: 07 - 7867